Just another WordPress.com site

11-13 грудня 2015-го у Києві відбувся фінал Всеукраїнського конкурсу учнів та студентів “Мирний космос” Українського молодіжного аерокосмічного об’єднання «Сузір’я» (УМАКО «Сузір’я»).

mk011

Українське молодіжне аерокосмічне об’єднання «Сузір’я» –  науково-освітня громадська організація, яка була заснована за ініціативи і за підтримки конструкторського бюро ”Південне” і ВО “Південний машинобудівний завод”, метою якої є пошук талановитої молоді та її підготовка до діяльності в аерокосмічній галузі України. О.В. Петров –   голова правління УМАКО “Сузір’я”.

mk07

На очний тур конкурсу, що проходив у Київській школі №36 імені С.П. Корольова, журі запросило  26  переможців заочного туру серед 65-ти фіналістів.
На фінал були запрошені і п’ятеро  чернівчан. В очному фіналі конкурсу взяли участь Єва Данчук, учениця 8 класу ЗОШ №8 та Анна Мартинюк, учениця 9 класу Чернівецької гімназії №2.

mk10

12.12.2015. КИЇВ. ШКОЛА ІМ. С.П. КОРОЛЬОВА. ЗАХИСТ РОБІТ

Секція – «Людина. Земля. Всесвіт»
Анна Мартинюк , учениця 9 класу Чернівецької гімназії №2, гурток “БАЙТ” ОЦ НТТУМ.
Проект: «Вплив космічних явищ та катастроф на Землю».
Керівники: Яценко В.В. (Клуб юних техніків «Кварц») та Спориніна Т.Т. (Чернівецька гімназія №2).

mk027

mk26

Вітаємо переможців Чернівецької області очного фіналу у Києві:

mk04_1

ІІ місце у секції – «Людина. Земля. Всесвіт» Анна Мартинюк, гімназія №2, 9 клас

mk33

ІІІ місце у секції – «Історія розвитку авіації та космонавтики») – Єва Данчук, ЗОШ 8, 8 клас

mk34

mk46

Переможців конкурсу нагородили почесними грамотами, книгами з історії авіації і космонавтики та календарями з автографом Героя України Л.К. Каденюка, першого космонавта незалежної України.

 

Більш детальний фотозвіт про перемогу у Києві за посиланням – ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС УЧНІВ ТА СТУДЕНТІВ “МИРНИЙ КОСМОС” -2015.

МОЛОДЦІ!

Залишити коментар